Free Hosting

Free Web Hosting with PHP, MySQL, Apache, FTP and more.
Get your Free SubDOMAIN you.6te.net or you.eu5.org or...
Create your account NOW at http://www.freewebhostingarea.com.

Cheap Domains

Cheap Domains
starting at $2.99/year

check

Кошмарното видение на Лилит

Нейните три десни ръце:

В горната дясна ръка тя държи инструмент за кастрация (кървава ножица) или изкормен и кървав фалус. Това я свързва с неблагоприятната и противникова сексуалност, която е показвана като нещо което прави мъжкия бог на деня импотентен, но също има по-дълбоки значения на всички нива, свързвайки Лилит с нейната демонична сексуалност на тъмната първична женственост. Това е сексуалността, която доминира и завладява мъжката/соларна сексуална сила и следователно е (сред много други неща) символ на Лилит , като антитезата на покорената Ева и Шекинах и техните девствени либидота доминирани от Адам и YHWH (Яхве, Адонай). На по-светско и екзотерично ниво, ножиците представляват ролята й на кастратор , който отнема сексуалната горещина и мъжественост от тези които отричат нейната същност и аморални освобождаващи импулси.

В нейната средна дясна ръка, тя държи висяща примка направена от пъпна връв. На тази примка зародиш или много младо дете (по-малко от 6 месеца) е окачено през врата. Това представлява връзката на Лилит с аборта, детската смърт, мъртвораждащата и безплодна жена. Още веднъж, тези неща я представляват като тъмната майка, която дава живот на смъртта и чрез смъртта подарява прераждане в нейното царство. Детето , което тя грабва преди да се роди в Malkuth (Космическия затвор) става един от "Лилимите" в Gamaliel (Хаоса) на Лилит. Има много по-дълбоко значение свързано с този симовлизъм, в зависимост от гнозиса и степента на разбиране на един индивид. Това също свързва Лилит с антитезата на "майката на човека" и я прави майката на сенките на тези, които са убити в утробата и преродени в гробницата. Обесеният зародиш в нейната ръка показва как Лилит действа като антитеза на космическото създаване и показва, че тя е тази която спира еманациите на майчината луна да се манифистират в Malkuth. Примката в някои конкретни случаи свързва Лилит с нейните аспекти като Arachnidia и нейните паяжини на черната Луна.

В долната си дясна ръка тя държи изкормено, все още биещо, кръв-пръскащо горящо сърце. Това сърце е символ на всички страсти, които Лилит контролира, манипулира и запалва. Това сърце представялва някои от нейните благословии и някои от нейните проклятия и нещо , което нейните поклонници трябва да получат и покъсно да й го върнат като жертвоприношение. Сърцето е също мястото на храма, посветен на нейното приветстване, както и на пламъците на любов и омраза горящи в сърцето създавайки искрицата на нейната слава. Сърцето е свързано със земята на кремацията, което е мястото където се изгарят всички форми и външни черупки на всички желания за да бъдат разкрити техните същности, които могат да бъдат реализирани само чрез Лилит!

Нейните три леви ръце:

В нейната горна лява ръка тя държи свещ или факла, която гори с черен пламък. Това е нейния пламък на мъдрост и унищожение. Чрез него тя просветлява без да хвърля никакви сенки и унищожава демиургическите лъжи които прикриват нейната Луциферианска истина. Пламъка представлява нейната сила на Сатана-Луцифер, която е манифистирана и родена чрез Лилит. Черния пламък е манифистация на Черната Светлина или анти-космическия импулс на първичния Хаос, който дава живот на цялата Тъмна Страна и с този пламък на черна светлина в ръката си, Лилит, е кралицата на Пламъците в Ада!Черния пламък на свещта/факлата е също свързван с конкретни аспекти на Daath, като портата към нейната утроба и представлява много други аспекти на нейната скрита същност и мистерии.

В нейната средна лява ръка тя държи бокал, пълен с нейния тъмен еликсир. Този кърваво-опетнен бокал съдържа същността на черната луна на Лилит и нейната утрова, която може да дари посвещаване в нейните тъмни мистерии или да причини смърт и лудост за духа и душата. Този бокал е нейната "Чаша на Мерзостите", която носи в себе си червеното и черно вино на нейната разврат, смесена с горящото семе на Самаел. Бокала също е свързан с Драконовата Сила, нощния астрален свят и портата към Gamaliel. Много друго мистерии са свързани с нейната чаша и ще бъдат разбулени чрез посвещение и благословиите на Лилит.

В нейната долна лява ръка тя държи черно-огнената змия на забранено знание и мъдрост. Тази змия представлява офитичните (ophitic) форми на Лилит и сили, но също и силата която контролира падналата змия в човека. Тази змия е същата като Kaalshakti (Каалшакти) или Кундалини от Ведичните (Vedic) традиции и е част от силата, която гори във всички нейни деца. Тази змия дава плодовете от дървото Даат (дървото на мъдростта) и е силата , която събудена чрез благословиите на Лилит, съюзява отново вътрешния черен пламък с външните черни пламъци и прави човека един от "Змиите на Тъмната Страна". Колкото по-дълго тази змия спи, толкова по-дълго човека ще бъде в космически затвор, но когато змията е събудена човекът ще унищожи неговата материална черупка и ще се надигне като Дракон от Огън, готов да бъде прероден в Нощната страна чрез утробата на Лилит.

Нейното тяло:

Голото, драконово-крилато, тяло на Лилит е мъртвешки бяло. Нейното лице е безформена сянка, излъчваща блестяща тъмнина. Нейните гърди са обли и стегнати, препълнени с нектара на нейната отрова. Нейната смолисто черна коса виси свободно зад раменете до бедрата й. От нейното Йони (Yoni) тече благословена кръв (червена или черна) образувайки тъмен басейн пред нейните опръскани с кръв крака. В този тъмен басейн от кръв, красивото тяло на Лилит се отразява в обърната девето-лъчна звезда.

Зареди това видение с всички свои забранени страсти и най-тъмни желания, когато луната е черна освободи събраната горещина на твоите страси в тази форма, която трябва да обожаваш с окото на ума си. И чрез нейната формула инвокирай Лилит в това астрално тяло на видение на нейната тъмна слава и го накарай да се съживи!Тогава можеш да приветстваш Безлицевата Богиня в тази форма да комуникираш с нея и получиш това, което можеш да получиш чрез нейната милост и благословии на Сатаната.

Източник:Temple of the Black Light