Free Hosting

Free Web Hosting with PHP, MySQL, Apache, FTP and more.
Get your Free SubDOMAIN you.6te.net or you.eu5.org or...
Create your account NOW at http://www.freewebhostingarea.com.

Cheap Domains

Cheap Domains
starting at $2.99/year

check

Инвокация 333

Всички участници вдигат техните леви ръце, показвайки 'знака на тризъбеца' и пеят 'Ключа на Бездната' единадесетте пъти:

Zazas Zazas Nasatanada Zazas!

Участниците свалят ръцете си. Свещеникът звъни единадесетте пъти с ритуалния звънец и в тогава рецитира следната инвокация:

"Ние произнасяме забранените думи и нека нашите гласове да разсекат като меча на Сатаната през космическите прегради и отварят вътрешни ни врати към нашите тъмни и зловещи богове! Чрез анти-космическия гняв на единадесетте, ние призоваваме и викаме пазача на вратите на разгневения мрак на бездната! Ние викаме Големия Дракон на Даат, нашия Лорд Хоронзон"!

(Всички участници възкликват: "Хоронзон, ние те призоваваме!")

"O Хоронзон, велик владетел на мрака във-между света, събуден сега от нашите кървави мечти отворени слепи и всевиждащи очи ! Защото ние който отвътре пазим твоите врати и мистериите, които, са твоите ключове, славим те и викаме твоята сила"! (Всички участници възкликват: "Хоронзон, ние те призоваваме!") "Хоронзон, O могъщ крал на бездната, ти кой пазиш горящия път ръководейки отвъд ограниченията на живота и смърта, вдигни се сега от извънвремевия мрак на ямата и чуй твоите верни слуги, които те призовават"!

(Всички участници възкликват: "Хоронзон, ние те призоваваме!")

"Велики Господарю Хоронзон, вдигни сега твоя горящ тризъбец, който е кралския скиптър на бездната и нека неговите черни пламъци запалят нашите души така, че ние да можем да разпознаем вашето твоето и богохулно присъствие"!

Всички участници вдигат техните леви ръце, показвайки 'знака на тризъбеца' и пеят 'Ключа на Бездната' единадесетте пъти:

Zazas Zazas Nasatanada Zazas!

Участниците свалят ръце и жреца продължават да рецитира следната инвокация:

"Хоронзон, O ти който си тъмния господар на влудяващата мъдрост и пазач на скрития път, ела от тунела на Дааат, който е пътя за Sitra Ahra и отключва вратите които ни държат затворени в това царство на светлината на Демиурга "!

Всички участници възкликват: "Хоронзон, ние те призоваваме"!

"Хоронзон, O ти който си пътя, портата и ключа за бездната и на кралството на нашите Безименни Богове, отвари сега тъмните портали и нека твоята анти-космическа отрова, която е семето на Мъртвия Дракон, завинаги да унищожи всичко това, което е нечисто в нашите души"!

(Всички участници възкликват: "Хоронзон, ние те призоваваме!")

"Принце на лудостта, O ужасни Хорознон, в името на Сатаната ние връщаме ключовете на забравените и древни врати и отвори в нас всичките пътища, водещи до тъмносветеното кралство на единадесетте трона"!

(Всички участници възкликват: "Хоронзон, ние те призоваваме!")

"Стани едно с нас, O Черни Дракони Хоронзон, и дари нашата Сатанинска воля и вътрешни Пламъци силата да изагори нови черна дупки през космическите бариери"!

Всички участници вдигат техната лява ръка, показвайки 'знака на тризъбеца' и пеят единадесет пъти 'Ключа на Бездната':

Zazas Zazas Nasatanada Zazas!

Участниците свалят техните ръце и жреца продължава да рецитира следната инвокация:

"Вън от от мрака на Даар ние те зовем! В мрака на нашите души ние ви зовем! Ужасни Хоронзон, разбий на парчета сега вратите и излез напред! Ние които сме огънят на Sitra Ahra, който от вътре изагаря космоса на безформена пепел, в името на Сатана и за славата на Хаоса, призоваваме те и те инвокираме! Нознорох, ела сега ! Noznoroch Zamran"!

(Всички участници възкликват единадесет пъти: Noznoroch Zamran)!

Всички участници интензивно визулазират Единадесет Ъгловия Сигил който ритуално свещеника активира, и настъпва дълбоката медитация фокусирана върху канализирането от личността на разрушаващите течения и гнозиса на Хоронзон е започнат.

TOTBL -218