Азерате 218

Азерате е тайното име на анти-космическия бог, който е ключът за заключените порти към тъмното измерение.Азерате е езотеричното име на единадесетте анти-космически сили,които шумерите наричат Хаос-гностицизъм и Клифотска Кабала. Самото име Азерате кодира нумерологична формула, която е числовата стойност на 218 ,равна на 11 числото на гневният разцепващ, космическия ред "10", Хаос : 2 + 1 + 8 = 11.

Анти-космическите сили, които се противопоставят на тиранията на космическия ред, чието число е 10, обикновено се описват единадесет отделни сили, демонстрирани в различни посоки, работещи срещу космическия ред, но винаги в неизгодна позиция. Обаче, под името Азерате се обединяват срещу космическите сили и единадесетте манифестации на Хаоса, начело с Черния Дракон (Азерате) ,придобиват по-разрушителна и концентрирана мощ. Ето защо, когато единадесетте се обединят начело с Черния Дракон, Азерате, общите им усилия стават много по-здрави за отварянето на заключените врати и унищожаването на космическите бариери. Азерате е единадесетте срещу космическата верига 10, които като бъдат обединени под формата на достатъчно силен Дракон на смъртта ,изгарят черни дупки в космическите бариери чрез Черните Пламъци на Хаоса, за да бъде подготвена инвазията на Хаоса в космоса.

Името на Азерате трябва да бъде подложено на вибрации за активирането му в неработещия пентаграм, който е врата водеща извън микро-космоса към Макро-Хаоса .Сигилът на Азерате е единадесетолъчната звезда, която следва да бъде в центъра на черния олтар подготвен от хаос-гностическия магьосник, по време на ритуали, чиято цел е да насочат енергийни потоци за борба с тиранията ,вливащи се в космоса.

Vedar-Gal Tiekals Somdus Azerate !